a. a kedvezményezett neve: Hápl Attiláné 

b. a projekt címe:  „Kakukk Vendéglő gyakornoki programja pályakezdők számára”

c. a szerződött támogatás összege: 4 904 196 Ft, azaz négymillió-kilencszáznégyezer-százkilencvenhat Ft összegű

d. a támogatás mértéke (%-ban): 100%

e. a projekt tartalmának bemutatása:

3 gyakornok felvétele megtörtént. Végzettségük: pincér (34 811 03), pincér (33 811 02), szakács (3381103). A gyakornokok foglalkoztatása végzettségük alapján, a konyhán, valamint az étteremben történt, itt szerezték meg azt a tapasztalatot, amely a későbbi foglalkoztatásuk során előnyt jelent a számukra.

3 fő gyakornok foglalkoztatása történt 9 hónapon keresztül, 2 fő a 4, 5 hónapos tovább foglakoztatás ideje alatt felmondott. Kezdő időpont: 2016. 08. 25. Az eredmény elérés időpontja: 2017. október 10, amely a továbbfoglalkoztatási kötelezettség lejárta. A projekt fizikai befejezése ezt követően valósul meg 2017. 11. 25-el. A projekt számszerűsíthető eredményeként elsősorban a 3 gyakornok munkatapasztalatának megszerzését említeném, de emellett fontos eredmény a későbbiekre a munka-erőpiaci esélyének növelése is (már gyakorlattal rendelkezik, új ismeretanyagra tett szert).

Az eredmény nem számszerűsíthető, egyéb tulajdonsága: éttermünk részére a gyakornokok alkalmazásával és betanításával járó többletköltségek finanszírozásával 3 fő alkalmazása valósult meg, így javítva éttermi szolgáltatásunk színvonalát. A fiatal gyakornokok szakmai gyakorlati ismeretei, munkatapasztalata, ezáltal munkaerő-piaci kilátása és későbbi foglalkoztatása is sokat javult a gyakornoki időszak végére.

A gyakornokok kapcsolattartója volt a tulajdonos. A Kakukk Vendéglőben már a megnyitása óta dolgozik a felszolgálók munkáját ő irányítja, valamint a konyha vezetését is ő végzi. A vendéglő megfelelő működése és a vendégek magas-szintű kiszolgálása is megköveteli a konyhában folyó munkafázisok pontos ismeretét, ezért is érezte magát alkalmasnak a szakács gyakornok mentorának. A mentorállási feladatokat így 11 hónapon keresztül, vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, kapcsolattartó, dokumentáló, teljesítményértékelő szerepkört töltött be a gyakornok mellett. Kezdő időpont: 2016. 08. 25. Az eredmény elérés időpontja: 2017.07.24. Az előírt nyilvánosság biztosítása megtörtént a “Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv KTK 2020” alapján.

f. a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2017. 07. 24. 

g. a projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00631

 

 

 

Étterem

Éttermünk konyhája messze földön híressé tette vendéglőnket, melyben a klasszikus házias vendéglátás- és ételkészítés hagyományait őrizzük. Magyaros ízeket és helyi specialitásokat felvonultató fogásokkal, gazdag étel- és italkínálattal várjuk. Jöjjön el Ön is, tegye próbára kiváló szakácsainkat, legyen szó egy ebédről vagy akár egy 150 fős lakodalomról!

Panzió

Panziónkban deluxe családi szobákkal (2), kétágyas deluxe szobákkal (2), melyek egyike mozgáskorlátozottak számára kialakított, valamint kétágyas, standard szobákkal (8) várjuk. Szobáink többségében kérésre pótágy is elhelyezhető. Töltsön nálunk néhány nyugodt éjszakát, a feltöltődéséhez ajándék szaunahasználattal járulunk hozzá!

Rendezvény

A légkondicionált konferencia- és rendezvénytermünk kitűnően alkalmas előadások, szakmai találkozók, tréningek, továbbá családi-baráti összejövetelek, ünnepségek, bálok lebonyolítására.

Konferenciarészlegünk egy 150 m2-es és egy 80 m2-es összenyitható teremből áll, amelyek a néhány fős megbeszéléstől a 200 fős állófogadásig sokféle rendezvény megtartására alkalmasak. A termek technikailag felszereltek, bútorzatuk átrendezhető.

Tudjon meg többet a rendezvénytermünkről!

 

 

Esküvői vacsoráját szeretné a Bakony egy romantikus településén eltölteni családtagjaival, barátaival?

Kültéri zöldterületeink, valamint a rendezvénytermünk kiváló helyszínéül szolgál a polgári szertartás megható pillanatainak, az ízletes ételeket felvonultató ünnepi vacsorának, majd a jó hangulatú lakodalomnak.

A Nagy Napra készülő Párokkal átbeszéljük az elképzeléseiket, szívesen teszünk javaslatot a teljes ételsorra, szükség esetén megbízható szolgáltatókat ajánlunk a ceremóniamestertől kezdve a dekoroson át egészen a zenekarig, és a pihenni vágyó vendégeknek szállást is tudunk biztosítani.

Tekintse meg a rendezvénytermünket!

 

Bánd, község a Séd völgyében

... és az Essegvár árnyékában. Településünk múltja és jelene, a vidék páratlan szépsége, természeti kincsei, látnivalói.
Ismerje meg Bándot és környékét!
A bándi Kakukk Vendéglő-Panzió sokéves vendéglátói múlttal rendelkező, vendégszerető tulajdonosai és házigazdái vagyunk. Családi vállalkozásunk folyamatos fejlődés és fejlesztések mellett érte el mai formáját.
Szívvel-lélekkel végzett munkánk a hivatásunk, amely pontosan kijelöli a feladatainkat, teendőinket, céljainkat. Ezek legfőbb éltetői Vendégeink, akik elégedett mosolya és elismerő szavai az igazi mércék számunkra.
Látogasson el hozzánk Ön is! A vendéglátás örömével, Hápl Attila és felesége, Marika